Dolfinarium, Dolle Dingen Dag 11 juni 2010

Naast de VOKK is er ook de Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV), deze zet zich in om kinderen met kanker gewoon een leuke vakantieweek of fijne dag te geven. Om even bij te tanken, positieve inspiratie op te doen en met frisse energie weer verder te kunnen.

Vandaag was de Dolle Dingen Dag een bezoek aan het Dolfinarium. Wij hadden ons al weken terug hiervoor opgegeven en hoopten van harte dat het allemaal ging lukken zo tussen de behandelingen en opnames door. Gelukkig dus wel! De pijn in mijn mond die ik de afgelopen dagen weer had gekregen na de tweede MTX-kuur is gelukkig aardig verdwenen en ik kan weer eten en drinken. Voordat we op weg gaan moet ik eerst even bloed laten prikken in Tiel. Dat is nodig voor de derde MTX-kuur 🙁 die voor maandag 14 juni gepland staat. Wederom een 3-daagse opname.

We kwamen gelijk aan met de bussen die vanuit Nijmegen vertrokken waren en konden ons meteen melden bij de ingang. Hier stonden vele bekenden van ons al te wachten en deelden tasjes uit aan de kinderen. Voor mij en Dyon was er ook zo’n tasje. Er zaten twee T-shirts, 2 caps, snoep en drinken in, helemaal te gek. Eerst trekken we de T-shirts aan, zetten de cap op en gaan we gezamenlijk met Wally op de foto.

Vandaag was het niet zo geweldig weer als afgelopen vrijdag in het Dierenpark maar wat wel super super leuk was waren de dolfijnen in de Droomwens. We zijn zelfs nog een tweede keer gaan kijken. Naast de dolfijnenshow hebben we ook nog de zeeleeuwen en de Piratenbende gezien, hebben we gekeken naar de Snorshow van de walrussen en tussendoor nog gespeeld in de speeltuinen. Het was een hele leuke dag maar tegen 4 uur moesten we toch wel gaan, jammer. ‘Gaan we morgen weer mama? Dan mag Seth ook mee, he mama?