Vrijdag 30 juli. “Mijn buikpijn gaat maar niet weg”

Het is inmiddels alweer vrijdag en nog steeds lig ik in het ziekenhuis, mijn buikpijn wil maar niet overgaan en het spugen is ook nog niet gestopt.  De artsen doen van alles maar kunnen geen oorzaak vinden. Zo zijn er maagfoto’s gemaakt en is er met rontgen gekeken hoe de voeding in mijn maag loopt en opgenomen wordt in mijn darmen. Alles is goed en er is geen oorzaak te vinden. Hoe kan dat nou, ik blijf die vervelende buikpijn voelen en ik ben erg moe en blijf spugen. Ik ben boos!

Het valt niet mee deze dagen leuk door te komen, gelukkig is Maartje op de afdeling. Zij komt altijd even langs om een spelletje te doen of iets anders leuks. Gisteren hebben we gekleid en heeft ze me voorgelezen, vandaag wil ik ganzeborden en blikjes gooien. Ik vind het leuk als ze er is en ik zag er naar uit dat ze vanmiddag nog langs zou komen.

Hopelijk stopt het spugen en blijft de voeding in mij zodat ik weer aansterk. Ik ben de afgelopen 2 weken aardig wat in kilo’s afgevallen en moet echt weer op kracht komen maar ik ben te bang om wat te eten want dan moet ik weer spugen.