De eerste dons haartjes te zien

Nou kunnen we er niet meer om heen. Volgens papa en mama en juf Maja zien ze (dons) haartje op mijn kale hoofd. Want ik ben in augustus echt helemaal kaal geworden. Zelfs mijn wimpers en wenkbrauwen waren weg, ook het laatste kleine beetje wat ik nog op mijn hoofd was was echt helemaal weg. Het was wel een beetje raar gezicht. Maar als je mij vaker had gezien, was het het ook weer normaal geworden. Het hoorde nou eenmaal bij mij. Mijn hoofd glansde helemaal, er waren zelfs kale mannen die jarloers waren op mijn mooie kale hoofd. Toenhet kouder werd buiten moest ik als ik naar buiten ging een must dragen. Mama was bang dat ik kou zou vatten. “Ik vind dit niet eerlijk”, want Dyon hoefde geen must op. Maar mama zei dat Dyon wel haar heeft en dat het een soort must was voor hem. “”Oke dan zei ik. Dyon deed uit solidairiteit dan wel een must op. ( maar deed dat ook weer af als Daluc uit het zicht was)

Nu 1 december begint er dus kleine haar (donsjes) op mijn hoofd te groeien. Dit is weer een mijlpaal. Weer een fase voorbij. want nu gaan we voor de MTX kuren en deze maken niet je haarcellen dood. Dus over een tijdje heb ik weer haar op mijn hoofd, ik ben benieuwd wanneer dit zal zijn.

Laatst op school hadden ze hoofdluis controler. Mijn klasgenoten vroegen zich toen af of er bij mij op mijn hoofd ook luisen zitten. Maar juf Maja zei dat als ik het zou hebben dat ze de luisen kon zien lopen, Dus nee ik had geen hoofdluis. Een gelukje voor mij. ( eindelijk een klein voordeeltje voor mij)  Mijn klasgenoten vroegen zich ook af welke kleur haar ik zal krijgen ( alsof ik  kan kiezen) Maar gelukkig had juf Maja nog een foto van mij toen ik nog wel haar had. Zwart is de kleur en mama zegt ook dat het weer zwart wordt.