Pasen 2011, weekendje Zeeland

 Eindelijk, is het zover en we hebben getroffen  met het weer. Eerst de weekelijkse chemo kuur halen in Tiel. Papa en Dyon gaan met mij mee en ondertussen kan mama de spullen in pakken. En als ik dan terug kom, ga ik eerst bij oma paaseieren zoeken omdat ik met pasen niet bij oma kan zijn. Met een hele mandje vol paaseieren en choc paashaas stappen we in de auto. Samen met Seth en tante Fairlaod gaan we richting Zeeland.Wij zijn een beetje druk in de auto, want we vinden het zo spannend. Maar we moeten even slapen van mama en dat doe ik dan ook, want ik ben best wel moe, die chemo caspertjes maken me wel een beetje moe. Ik slaap dan ook even. ( dyon en seth rusten even uit). Als je wakker worden zijn we erbijna maar er moet even geplast worden, dus ook even tijd voor een ijsje.

Wat een grote speeltuin hebben ze op het park. Tante Fairlaod gaat ons even  aanmelden en ondertussen zitten jullie drie ( kwik, kwek en kwak) al in de speeltuin. lekker even de benen streken na 2 uurtjes in de auto. Ondertussen is Ome Tuong, Uyen en Elena er ook. dus even spelen.

Als we bij ons cottage komen gaan jullie helemaal los. Heerlijk groot grasveld tussen de twee cottage. Lekker voetballen. Eind van de middag komen tante Thuy en Tuong er ook bij. We eten dan wat met zijn allen en rennen en stoeien tot dat het bijna donker begint te worden. En dan moeten we douchen en naar bed. We slapen met z’n drieen in een grote bed. Mama mag tussen mij en Dyon in. Na een lange dag vallen we zonder huilen in slaap. Later die avond is tante Trang en The en Vy en Thevine uit Frankrijk ook aangekomen.

Dikke pret als we sóchtend wakker worden. Lekker meteen naar buiten en Vy en Thevine opzoeken in de ander cottage want die hebben we nog niet gezien. Na het ontbijt gaan we met z’n allen naar het strand. Het was vol op eb, dus voor de zeewater moesten we eens stukje doorlopen. Heerlijk…. rennen door de plassen, En dan als iedereen er is gaan we met emmertjes  mosselen en oesters zoeken.

 Voldaan en bepakt gaan we weer terug. Voor het eten gaan we nog een water gevecht houden. Van tant Fairload hebben we een super soaker gekregen, dus lekker elkaar nat spuiten. Dyon, Seth en ik waren heel erg nat. Maar dat is niet erg zegt mama.

Op paasochtend heeft tante Trang paaseieren verstopt. Wij moesten ze gaan zoeken. En naar de zoekt toch kregen we ook nog een hele grote ei. Lekker smullen. Na het ontbijt gingen we naar de binnen zwembad. Met zwembandjes om blijven we toch drijven toch mama..??? ja dan blijven jullie drijven. Er was grote bad met een lange glijbaan en een binnen naar buiten bad. Als erdan  een bel af ging dan kwamen er golven dat vond ik echt heel cool. Ik ging dan met het zwemmatje zo met de golven mee zwemmen. Dyon was nog een beetje bang, maar Seth en ik niet. Mag ik morgen weer mama???

De laatste dag en ik vind het hier zo ontzettend leuk, ik wil nog niet niet naar huis. maar voordat we naar huis gaan, gaan we weer zwemmen. En na het zwemmen is even eten en uitrusten in de zon en dan weer inpakken.

Op de terug weg hebben we alle drie geslapen, want we waren toch wel heel erg moe van de hele dag. Maar het was super leuk. ( wanneer gaan we weer?? ) Maar als we eenmaal thuis waren was ik ook heel blij om mijn papa weer te zien.