25 mei 2010

Op de kinderboerderij

25 mei 2010

Spelen op de kinderboerderij

De pijn in mijn mond blijft maar doorzetten en mijn lippen gaan helemaal kapot en het doet reuze pijn. Ik eet en drink niets en kan nauwelijks wat zeggen. Flink balen allemaal, s nachts houd ik papa en mama wakker omdat ik telkens wakker wordt en moet huilenvan de pijnscheuten. Papa komt weer terug van zijn werk en samen gaan we een stukje fietsen en gaan we even kijken of Shemene thuis is. Ja hoor, ze is thuis en we geven de vissen in de vijver wat te eten en we spelen wat op de computer. Later ga ik met papa naar de kinderboerderij. Kan ik mooi even een klein dutje doen in de auto. Tussedoor wil ik wel wat eten maar ik krijg mijn mond niet open en happen lukt me niet, alles doet nog zeer, s avonds bij het avondeten vraag ik wel om een toetje maar het lukt me niet het naar binnen te krijgen.

Ik wil wel maar het lukt me niet