Website van Dàluc Boulogne

1 1 2    (2010)

11 februari 2010 werd ik door de huisarts doorverwezen naar het Rivierenland ziekenhuis in Tiel. Nadat ze bloed bij me hadden afgenomen kregen we te horen dat ik zeer waarschijnlijk leukemie heb en naar het Radboud ziekenhuis zou gaan voor de vaststelling. Wat een schok was dat. Diezelfde middag vertrok ik nog met papa in de ambulance richting Nijmegen.

Vrijdag de 12e kregen we te horen dat het werkelijk waar is. Ik heb ALL, acute lymfatische leukemie. Hier staat een behandelprogramma van 2 jaar voor en is gelukkig goed te behandelen. We gaan voor algehele genezing!

Inmiddels heb ik de leukemie en alle behandelingen met chemokuren en al achter de rug. Het was een zware tijd die ik, mijn ouders en Dyon hebben moeten doorstaan maar we hebben het gered.

Op deze site staan verschillende periodes uit de twee jaar behandeling beschreven.

lekker alles achter de rug

lekker alles achter de rug