30 mei, naar de Pannekoekenbakker

Gelukkig is de pijn de afgelopen twee dagen afgenomen en doen mijn lippen  niet meer zeer. Ik eet en drink weer en ben alweer lekker druk aan het spelen. Vandaag nog even bij Oma langs gegaan met papa en Dyon op de fiets maar vanwege de regen zijn we met Oma’s auto maar naar huis gegaan. s Middags krijgen we bezoek, Fleur, Rene en Mira komen en Seth komt ook met oom Mike, Tante Fairload en Ba Ngoai (Oma Vietnam). We hebben weer lekker gespeeld en veel lawaai en rommel gemaakt.  Vanavond gaan we met z’n allen naar de Pannekoekenbakker, nou dat vinden we wel leuk, daar is een erg leuke binnenspeelplek en een pannekoek lust ik wel. Wanneer de pannekoeken op tafel staan komt Ome Theo ineens geheel onverwacht binnen en eet gezellig met ons mee. Morgen start weer een nieuwe week, eerst maandag bloedprikken en naar school en dinsdag 3 dagen opname met weer dezelfde chemo waar ik zo’n pijn van in mijn mond gekregen had. Als alles klopt krijgen we dinsdag de uitslag van het beenmergonderzoek welke bepalend is voor de rest van mijn behadeling, spannend.