Uitslag beenmergpunctie 79ste dag

Nog even voorbereiden voor de ruggeprik met Maartje

Even wegen 17,5kg

vandaag hebben wij uitslag gekregen van de beenmergpunctie 79ste dag. dit is een belangrijke uitslag want dit is bepalend voor de resterende 1.5 jaar. Ik heb het best wel goed op de chemo gereageerd maar nog niet goed genoeg daarom val ik in de medium risico groep. Dit betekend dat ik het de komende 1,5 jaar nog wekelijks naar het ziekenhuis moet voor een chemokuur. Maar ik vind het ziekenhuis niet eng hoor want ik weet percies wat ze allemaal doen. Zoals vandaag wordt ik weer voor de 2e opgenomen voor een MTX kuur. Hopelijk gaat mijn slijmvliezen niet meer zo kapot als de eerste keer, want toen ben ik erg ziek geweest. Als alles mee zit kan ik dit weekend ook genieten van het mooie weer. Dan mag ik met de nieuwe water sproeie spelen die ik van Fleur en Rene hebben gekregen. Joepie

Nog even meten 103cm

Een beetje dronken van de dormicum.

tafeltje is net te klein