1 juni, nieuwe opname

Vandaag dus de uitslag gekregen welke bepalend is voor de rest van de behandeling. Aansluitend word ik 3 dagen opgenomen voor de tweede MTX chemokuur, de chemo waarvan ik afgelopen week zo vreselijk veel pijn in mijn mond had gekregen. Dit zal zeker weer het geval zijn na deze opname. Weer sleep ik van alles mee om deze dagen een beetje leuk door te komen. Niet omdat er geen speelgoed en spelletjes aanwezig zijn maar meer omdat ik alles al wel gezien heb. Papa blijft overnachten en mama komt de volgende morgen vroeg hem aflossen zodat hij aan het werk kan. Na het werk komt hij wederom bij mij slapen. Ome Theo, ome Mike en Seth komen ook nog langs en we maken er een gezellige lange avond van.

De derde dag blijft papa bij mij en ga ik wederom een uurtje naar ‘school’. Het is vandaag heerlijk weer en ik mag met infuus en al buiten spelen op het dakterras. ‘s-Middags wordt er bloed afgenomen om te zien of mijn spiegel goed genoeg is om naar huis te mogen gaan. Het wachten duurt lang maar dan om vijf uur krijgen we te horen dat ik naar huis mag. Eerst nog even wachten tot dat de verpleging mij heeft afgekoppeld van het infuus en de naald eruit gehaald is. Rond zes uur zijn we klaar om te gaan.