19 juni Samenlopen voor Hoop

Vrijdag 18 juni liep ik mee als survivor met het KWF Samen lopen voor Hoop. Dit is een geld actie voor het kankerfonds. En omdat ik nu moet vechten tegen foute cellen, ben ik gevraagd om mee te lopen in de op tocht. Er waren nog vele andere, met mij was er nog een kindje. die ken ik ook van het ziekenhuis in nijmegen. Het begon om 19.00 en we moesten 1 rondje lopen op het parcour van de Fruitmaster en daarna sloten de deelnemende teams bij ons. We kregen allemaal een hele grote applaus en werden we aangemoedigd. Ik zelf kreeg dit allemaal niet echt mee omdat ik na 2 dagen toch wel last krijg van de chemokuur die ik afgelopen woensdag had afgesloten. Dus na 1 rondje wilde ik ook graag naar huis. Alles deed mij pijn en ik was erg moe. Ik was er tenslotte ook al om 17.30 om mee te eten ( niet dat ik had gegeten maar papa wel). wat ik wel leuk vond is het voetballen bij een kraampje ( er stonden allemaal leuke kraampje zelfs een springkussen maar daar had ik helemaal geen puf voor) Dus we gingen met z’n allen weer naar huis. Ik wilde direct naar bed. Later op de avond zijn papa en mama nog terug gegaan voor de kaars zakjes die aan werden gestoken. Totaal waren er iets van 5000 zakken verkocht. Moet een mooi gezicht zijn geweest, het was mij allemaal best. Ba Ngoai ( oma vietnam) bleef bij mij thuis, maar toen ik moest spugen en heel erg pijn had in mijn buik, heeft ze papa en mama gebeld. De volgende dag was ik nog zieker, Ik kon niet goed spelen heb veel op de bank gelegen, had erg buikpijn en had ook geen stem meer. Ik wil ook niet eten omdat mijn mond weer pijn deed. Lippen kapot. 

Ze noemen het wel “Leukemie” maar ik vind het “STOMMEMIE”. 🙁

Ook de zondag en maandag was ik niet lekker. Spugen, buikpijn, kapotte mond en lippen. Het is echt een vervelende chemokuur MTX. Gelukkig hoef ik er nog maar 1 MTX kuur.

Dinsdag ben ik weer een ochtendje naar school geweest, mijn klasgenoten vinden het wel leuk dat ik op school kom. Maar voor mij is de eerste 2 dagen nog even weer wennnen op school. Als ik zo’n pijn heb in mijn mond mag ik van mama een ijsje mee nemen voor de pauze van 10 uur.

Oh ja, Ik heb vrijdag mijn rapport mee gekregen. Papa en mama waren er best blij mee. En juf Maja ook.

Hoop en Leven. daar gaan we voor.

En deze heeft oma Boulogne gemaakt.

Deze zak heb ik zelf versierd

En ik was er ook bij, nog even nakijken.

Ik heb geholpen met de ballonnen.

Daar gaan de ballonnen.

HUP Holland HUP

Met z’n allen de ballonnen los laten.