27 juni Een goede dag!!!!

Ome Mike en papa maken heel veel lawaai. waarom????

27 juni. Gelukkig Seth is weer terug van vakantie. Wat is hij toch lang weg geweest ( 16 dagen). Maar vandaag is hij bij ons. Ik heb voel me een stuk beter dan de afgelopen dagen. Dus kan ik lekker spelen. Vandaag komt Seth bij ons spelen en papa heeft voor ons een buikglijbaan gekocht. We kunnen niet wachten om er op te spelen. Maar eerst lekker spelen in het zwembad en vanmiddag mogen op de buik glijbaan. Het is vandaag ook heerlijk weer wel 30 graden.

Ik ga er maar lekker van nemen, want morgen moet ik weer voor 3 dagen opgenomen worden in het ziekenhuis. De LAATSTE MTX kuur. Rot kuur, ik wordt er zo ziek van.

Oh ja, ik was zaterdag ook met Shemene, Dyon, ome Theo en mama naar de kids betuwse spectacal gweest. Het was in een hele grote tent met heel veel muziek en kinderen. Er waren 2 springkussens. ( ik ben er wel niet in geweest maar ze waren er wel) Rennen, dansen en springen. Maar we zijn er niet lang gebleven, het was te warm in de tent en erom heen, dus zijn we naar huis gegaan. Dyon en ik waren echt wel heel erg moe, want we hadden beide ‘smiddag geen klein slaapje gedaan. Maar volgende keer moeten we er weer heen want anders wil ik nu niet mee naar huis. En dat heeft mama mij beloofd!!

Ik ga ze vangen!Ome Mike en papa maken heel veel lawaai. waarom????Even stoer doen op de rand van het zwembadEven een ijsje eten hoor.zie je mijn portecarte?Dyon en Shemene.Het was echt leuk.kids specatacalvan de auto naar de bank, slapendMijn ballon. Dyon
Even stoer doen op de rand van het zwembad