Dinsdag 20 juli. Voel me niet goed!

Weer een nachtje in het ziekenhuis op kamer 22. Vannacht was het een drama zowel voor mama als voor mij. Ik heb zo veel pijn aan mijn buik en ik moet elke keer weer spugen. Om de half uurtje was het weer raak. Van slapen kwam er niet zoveel van. Dus we hebben tot half 10 ochtends in ons bed gelegen.

Dan komt de dokter even langs, even weer alles nakijken. Bloedwaarders die vannochtend zijn afgenomen zijn allemaal goed, geen rare dingen. Je hebt ook geen koorts (gelukkig) Maar je bent wel uitgedroogd en je bent 1,5 kilo afgevallen in een weeken en slijmvliezen in je maag en darmen zijn aangetast  En dat is niet leuk!!

Alles gaat nu via de infuus om je maag en darmen met rust te laten want volgens de artsen was de chemo van afgelopen vrijdag een beetje te veel voor je geweest. Ruggeprik met chemo/push met chemo en 2 zakjes met chemo. Er zijn nu wel heeeeeeeeeeeeellll veel chemo caspertjes aanwezig in je lijfje..Echt slapen doe je niet tussen de middag..je blijft klagen over buikpijn en zoals het er nu uit ziet mogen we morgen vast niet naar huis. Je moet eerst wat calorieen binnen krijgen en deze mag je niet meer uitspugen. En dan mogen we misschien wel naar huis. Zou dat donderdag of vrijdag of misschien toch woensdag zijn….??????Want aankomende weekend zouden we een weekend naar zeeland gaan.

.