September 2010, back to school

Inmiddels al weer 4 weken school achter de rug, de tijd vliegt voorbij. Gelukkig heb ik deze weken geen last meer gehad van buikpijn of spugen. Wel is mijn slangetje verstopt geweest en moest deze vervangen worden. Ik weet dat het moet gebeuren maar toch blijft het heel vervelend wanneer zo’n slangetje ingebracht wordt. Verder moet ik vrijwel wekelijks op vrijdag terug naar Nijmegen voor een dagbehandeling, afhankelijk van de chemo die ik die dag krijg moet ik daarvoor ook nog bloed laten prikken in het ziekenhuis Tiel. Mijn bloedwaarden zijn goed (gelukkig maar) en alle kuren kunnen gewoon gehaald worden. Naar het ziekenhuis gaan is net zo als naar schoolgaan, het is een vast onderdeel in mijn wekelijkse routine en ben er inmiddels aan gewend geraakt. Het maakt mij helemaal niets uit, ik ga gewoon mee met papa of mama, de ene keer als Kojak en de andere keer weer als gevaarlijke piraat gewapend met pistool, mes en handboeien. ‘kijk maar uit anders zet ik je in de gevangenis, haha’.

Op woensdagmiddag is Pappa thuis en haalt hij mij dan van school. Dan gaan we kibbeling eten, help ik papa met boodschappen doen en als ik lief geweest ben gaan we ook nog even naar de speelwinkel en mag ik iets kleins uitzoeken. Toch probeer ik elke keer weer de grote dozen te krijgen maar pap trapt er niet in.  Zo tegen 5-en gaan we Dyon ophalen en gaan we nog even langs oma voordat we gaan eten.