Oktober 2010

Ja,  de tijd staat niet stil en alles gaat door. De afgelopen weken zijn we aardig doorgekomen, gewoon naar school en af en toe even bloed prikken en een dagbehandeling er tussendoor. Gelukkig ben ik van deze kuren niet ziek geworden al hebben ze wel zo hun bijwerkingen waar ik (en de rest) dan wel last van ondervind. Af en toe een slechte dag ertussen maar niet zo slecht dat we richting ziekenhuis moesten gaan. Ook ben ik inmiddels mijn laatste haren kwijt en heb nu echt een heel kaal glad koppie, jammer is dat nu ook mijn wenkbrauwen en wimpers uitgevallen zijn. Naast de chemokuren is er ook weer een hartecho gemaakt om te zien of de chemokaspertjes  mijn hartspieren niet te veel aantasten. Het is bekend dat dit een van de nadelige bijwerkingen is en vandaar dat er een aantal keren een hartecho gemaakt wordt om dit te checken. De uitslag was overigens goed.

Oktober heeft ook mooie dagen gekend, zo hebben ik op een mooie zondagmiddag nog lekker buiten kunnen spelen met Dyon, Seth en Ome Theo. Lekker stoeien en vechten daar houden wij van. Tante Fairload heeft een Ipad gekocht en daar mag ik spelletjes op spelen. Seth laat het mij zien en al snel heb ik in de gaten hoe het werkt. Ik wil er ook zo een pa!

Met school ben ik nog naar het bos geweest om kastanjes te zoeken. Het duurde even voordat we bij de kastanjebomen waren maar eenmaal daar lagen de kastanjes er voor het oprapen, zo veel.  Na school word ik opgehaald door Jolanda of Jeanette en ga ik naar huis. Afhankelijk van hoe ik me voel kan ik uitrusten/bijslapen of spelen we spelletjes binnen of gaan we naar buiten naar het speeltuintje. Ook ga ik een keer in de week naar Balou, de BSO dat vind ik ook heel leuk en hier knutsel ik van alles in elkaar totdat papa mij hier komt ophalen.