Uitslag van de Lumbaal Punctie.

3 weken geleden hebben ze in het ziekenhuis Nijmegen een lumbaalpunctie (RUGGEPRIK) gedaan. Dit is een soort tussen stand meeting van hoe het nu gaat, ze halen hersenvocht weg en gaan dan kijken of er nog leukocyten te zien zijn. En de uitslag van de tussen stand is SCHOON!!!!!( in het hersenvocht)

Dit is heel erg goed nieuws, maar helaas zegt het nog niks over hoe de behandeling verder gaat lopen. Maar so far so good.

Vandaag ben ik dus met mama weer naar nijmegen voor de MTX kuur en de Vincrestine. Dit was een korte behandeling. Gelukkig maar wat ik ben vandaag nog best wel moe van de gisteren. ( daar vertel ik straks meer over) Vivian sprong vandaag even bij op de poli omdat het druk was. Dat was wel leuk want wij zien Vivian niet zo vaak. Ik moet op de bank gaan zitten en dan gaat Vivian naar mijn buik en longen luisteren. Ik ben wel heel erg verkouden maar dat is niet erg.  Ik klaag de laatste tijd een beetje over buikpijn, dus die wordt ook nog even na gekeken. Het kittelt als Vivian op mijn buik druk. Dus even lachen dus.

En nu waar voor komen.De Pleister haalt mama eraf, aanprikken in de port a carte en dan spuit Vivian de chemo er door. Na een uurtje zijn we klaar op de poli. en vandaag hoeven we ook niet naar de dagbehandeling. Dus gaan we nu eerst even naar Q2 De zee. Even kijken of Issa er nog is. Maar gelukkig ze is er niet. vast lekker thuis bij de fam. Blij voor haar. Wel leuk dat we Roger en Maartje hebben gezien. En nu als een gek naar de apotheek om nieuwe  medicijnen te halen. Bij binnen komst trekken we een nr. nr 87. Op het bord staat 69. Dus wij gaan even een tomaten soepje eten. ( ik zit weer aan de dexa)  “mama ik heb zin in wat??’ Ik heb honger…….”. Na een paar hapjes tomatensoep heb ik weer genoeg en wil een kaas stengel. En daarna snoepjes uit de winkel en daarna kauwgum. En zo was het wel genoeg voor vandaag ( denkt mama….) Terug bij de apotheek nr 81, dus bijna aan de buurt maar ik voel drang en ik met poepen…. “mama ik moet poepen” en als je niet snel ben dan poep ik in mijn broek”  Bij nr 86 zegt mama nog steeds nog even wachten en dan zijn we aan de buurt, gelukkig. recept afgegeven en dan straks terug om de medicijnen te halen. Ik heb het net gered tot de wc. Gelukkig alles was nog schoon en de medicijnen stonden klaar toen we terug kwamen. Nou hup naar huis en dan naar oma. Nog even spelen bij oma en dan met Dyon en papa gaan we weer naar huis. Weer een dagje ziekenhuis voor bij.