17 december 2010, iedereen bedankt!

iedereen bedankt en allemaal de beste wensen!

Vandaag wederom in Nijmegen geweest voor 2 chemokuren en weer lukt het me deze dag goed en zonder pijn en spugen door te komen. Het blijft toch elke keer weer spannend. Zelfs het laatste schooluurtje van dit jaar kon en wilde ik niet missen en het lukte papa mij om 2 uur in de klas af te zetten. Ik doe het heel goed op school ondanks mijn Stommemie (er is niets leuks aan) en heb heel veel vriendjes en vriendinnetjes. Ik zal ze allemaal gaan missen de komende 2 weken. Van vrijwel alle klasgenootjes heb ik een kerstkaartje gekregen, het is mij niet gelukt iedereen een kaartje terug te geven maar zal het goedmaken, bij deze.  Papa wilde woensdagmiddag nog met mij gaan oefenen hoe ik mijn naam moest schrijven maar ik was te moe en wilde geen kaartjes gaan schrijven.