31 decemberOud & Nieuw

Vrijdag de 31e moest ik toch weer gewoon naar het ziekenhuis voor een dagbehandeling. 3 chemo kuren staan er voor vandaag gepland, de MTX, die waar mijn slijmvliezen van kapot gaan, Vincristine, die waar ik pijn in mijn benen van krijg en de PEG-Asparaginase waarbij het altijd spannend blijft of ik er een allergische reactie op krijg. Dat is gelukkig nooit gebeurt maar dat is geen garantie voor elke nieuwe keer, volgens de artsen. Samen met de Vincristine start ook de verschrikkelijke Dexamethason, dan denk ik alleen maar aan eten, ben ik heel snel op mijn teentjes getrapt en wordt ik echt razend en agressief. Niet zo fijn, ook niet voor Dyon en papa en mama. Het is zo’n vervelend medicijn dat er nu zelfs een Kanjerkraal voor gemaakt wordt. Ik ben benieuwd hoe deze eruit ziet. Mijn Kanjerketting is nu al langer dan 4 meter! en ik ben nog niet eens op de helft van mijn behandeling. Met de behandeling van vandaag erbij groeit mijn ketting weer met 4 welverdiende Kanjerkralen.

‘s-avonds vieren we Oud&Nieuw. Onze buren komen eten en we hebben het heel gezellig. We spelen met al het speelgoed wat we de afgelopen dagen gekregen hebben en wachten met spanning af wanneer het zover is om het vuurwerk af te steken. Na het toetje is het zover, we kleden ons goed aan gaan naar buiten. Buurman Arjan en papa steken om de beurt vuurwerk af en wij staan er allemaal naar te kijken. Mooi was het, nu naar bed! Morgen is het 1 januari dan gaan we Oma weer opzoeken.