Avond 4-daagse

Tja, de avond 4-daagse daar was ik op ingeschreven maar vanwege de behandeling van de afgelopen dagen ging het me niet lukken. Wel ben ik gestart en heb ik de eerste avond samen met mama, juf Maja en Shemene de 5 km gelopen. (nou ja, zij dan. Ik zat in de wandelwagen) Papa en Dyon stonden ons op te wachten.

Vanmiddag mocht ik dus naar huis en kon ik vanavond alsnog deelnemen aan de binnenkomst van de laatste wandelavond. Halverwege ben ik ‘ingestapt’ en samen met mama, Dyon, Shemene en Conny op naar de finish. Halverwege kregen we van Peter, de vader van Shemene een grote zak met snoep. Oma en papa staan langs de weg ons op te wachten met balonnen en snoep en lopen het laatste stukje met ons mee naar de Markt. Op weg naar huis kreeg ik wederom een snoep van de moeder van Rick. Leuk, volgend jaar doe ik weer mee!

Conny en Shemene, jullie bedankt voor het regelen van de medaille 😉