Nog 2 dagen!

Wat heerlijk, zo’n laatste dag in zicht. Thuis maar ook in de klas wordt elke dag een kruis gezet en komen we dichterbij de laatste chemo-behandeldag. Jij weet het maar al te goed en dat vinden wij erg fijn. Dyon heeft er meer moeite mee het te onthouden en denkt enkel aan feest en waarschijnlijk kadootjes. We zullen zien, maar feest zeer zeker!

De laatste weken met het mooie maar koude weer heb je lekker buiten gespeeld. Met Dyon en de Valkenburgjes  lekker op het ijs en sneeuwballen gooien. Ja dat vindt jij nog het leukst. Het liefst in het gezicht of in de kraag.

Dàluc, je bent al weer een jaartje ouder geworden, 6 jaar alweer. We hebben je verjaardag thuis gevierd en het ook nog eens met je vriendjes en vriendinnetjes uit je klas gevierd. Man man wat een berg kadootjes weer, er lijkt geen eind aan te komen. Maar ach, weet je Dàluc, jij en Dyon verdienen het! Twee volle  jaren van je  6-jarige leeftijd ben je ziek geweest en heb je vreselijk veel moeten doorstaan. Je hebt je er als een echte KANJER doorheen geslagen. Dat zal ik nooit vergeten. Dyon natuurlijk ook. Voor hem zal de komende periode ook anders worden, hij weet niet beter dan dat hij een zieke broer heeft. We zullen zien hoe het gaat. Een ding is zeker, blij zijn wij allemaal!

Binnenkort is er weer de Samenloop in Geldermalsen. Jij zag van de week al de posters hangen op verschillende winkeldeuren. Leuk om te zien dat jij weet wat het inhoud. Vorig jaar in Leerdam stond je aardig in de picture wat je niet altijd even leuk en fijn vond. Nu Dàluc, nu ben je beter en krijg je bij deze Samenloop niet de hoofdrol.  Klaar is klaar! Deze keer doe je met de klas mee en loop je mee voor andere zieke kinderen. Kinderen zoals jij de afgelopen 2 jaar en Keimpe nu. Hij en zijn ouders hebben in december te horen gekregen dat hij Leukemie heeft en hij maakt precies mee wat jij ook allemaal meegemaakt hebt. Ook Keimpe is een KANJER en hopelijk gaat ook hij zich er doorheen slaan. Mede dankzij alle steun en geld dat ingezameld is en wordt voor  het KWF zijn de vooruitzichten steeds beter.  Momenteel blijft bij 83% van de behandelde leukemiepatientjes de kanker weg. En dan te weten dat nog niet zo lang geleden de score er heel anders en slechter uitzag.

Nou Dàluc, nu maar hopen dat de foute cellen wegblijven. Ik hou van je!

Liefs, papa.