Nog 9 dagen

Elke avond weer zet je een dikke kruis door de dag zelf. En elke keer tel je weer opnieuw de overgebleven dagen naar 17 febr. Vanavond was het nog 9 dagen te gaan. Dyon vraagt aan jou ïs dat veel?”Nee zegt jij en steekt 9 vingers op. Dat is niet veel zegt Dyon. Nee inderdaad jongens dat is niet veel.

Morgen de laatste keer bloed prikken in Tiel, een beetje gek, na 2 jaar elke donderdag geweest om te prikken. De dames op de prik lab zal je nog gaan missen Daluc. En vrijdag de laatste chemo in Tiel.

Afgelopen weekend heb je nog lekker kunnen genieten van het mooie weer op het ijs. Lekker sleetje trekken met Dyon, Roy, Iris en Fleur. Maar tijdens de dexa periode ben je snel moe, rond 16.00 wil je toch liever weer eten. Dit keer is het tosti, yogurt met museli, melba toast met smeerworst. Het is ook niet leuk als je Dyon nog vol energie ziet spelen en jij ben gewoon te moe om nog een stap te zetten. Jij vind het zelf ook erg vervelend worden, dus je vraagt ook waarom ben ik zo ontzettend moe… mama??? Dat kom van de dexa zeg ik maar dit is de laaste keer dat je dit voelt….

Juf Maja gaf je afgelopen dindag je laatste dexa op school. Jullie momentje samen………De juf zet de wekker en naar de luch gaan jullie samen naar een kamertje om je medicijnen te doen. En wat ik van juf Maja altijd hoort is dat je altijd mee werkt. En haar soms helpt te herinneren om je medicijnen te geven. 1 keer zijn jullie het vergeten de medicijnen….

Vrijdag in Tiel horen we wat je bloedwaardes van deze week zijn. De afgelopen weken zijn je leucko’s wel wat gestegen. ( dat is niet goed) De laatste 2 maanden hebben ze je halve giften gegeven omdat je je zo verkouden ben en dit hield maar niet op en de oorontsteking maar niet over ging,. Ook de 6MP thuis werd gehalveerd. Maar nu de leuckocyten weer stijgen moeten we je heel gauw weer de volle giften geven. Ook de laatste 2 chemo’s in het ziekenhuis  zullen volle giften zijn wat de waardes ook zijn van het bloed. we blijven duimen dat de resultaat goed zal zijn.

zet hem op Dàluc, nog even……. ( de laatste loodjes wegen nog best zwaar, voor ons allemaal)

een kaarsje branden voor hoop tijdens de Samenloop voor Hoop 2011

Hoop = Leven

Kanjer van Mama.

dikke kus Mama.