Einde behandeling in zicht

De weken tikken ongemerkt weg. Het gaat gelukkig ook allemaal goed. Nog steeds elke week naar het ziekenhuis voor bloedprikken en de chemokuur en om de drie weken die vervelende Dexa en nooit zonder tegenstribbelen. Trotst om op te zijn. Maar oohhh wat waren wij blij toen we 23 december 2011 bij Vivian (in Nijmgen) waren voor onze chemokuur, de MTX ende vingristine kuur. Was dit ook om de eind datum te bespreken. Vivian liet weten dat de laatste chemo op 17 Februari gaat plaats vinden. Joepi…. De laatste chemokuur gaat via een ruggeprik tegelijke tijd nemen ze ook een paar druppels hersenvocht eruit halen om de resultaat te bekijken. De uitslag horen we dan later. Maar voor nu betekend dat Daluc na de 17 februari geen wekelijkse ziekhuisbezoeken meer hebben. Geen prikken, Geen chemo, Geen dexa, Geen bijwerkingen, Geen wisselende stemmingen, Geen eet aanvallen, Geen huilbuien, Geen gebroken nachten, Geen zenuwpijnen, Geen rugpijn, Geen looppijn, Dit zijn al genoeg reden om BLIJ te zijn…

Na deze 2 intensieve jaren, krijgen we na de 17e het komende jaren nog wel om de 6 weken controles die we zowel in Tiel als in Nijmgen moeten zijn. De PAC ( het kastje waar ze constant inprikken voor de chemo) blijft er de komende jaar er nog even in. Want Daluc krijgt nog 2x een ruggeprik. Er komen steeds meer langere  tussen pozen tussen de controle.

Na 5 jaar weten we of hij echt helemaal schoon is…

Wij blijven bidden tot de laatste uitslag!