FC Groningen – VVV Venlo: 3-2

Het is al weer een tijdje geleden dus hoog tijd voor een nieuw bericht.

Eigenlijk wel fijn dat er weinig tot niets te schrijven valt, dan blijft het gelukkig goed met me gaan. De laatste weken zijn er geen rare of echt vervelende zaken gebeurt. Wel natuurlijk de wekelijkse chemokuren, vingerprikjes en het aanprikken van de lijn maar daar ben ik helemaal niet bang voor. Ook heb ik nog even last van oorpijn gehad maar we waren er snel bij en de oordokter gaf me oordruppels en snuifflesje mee. Dat heeft goed geholpen en de oorontsteking zette gelukkig niet door.

Ik voel me goed en speel heel graag buiten nu het weer mooi weer wordt. Mijn haartjes blijven groeien maar het is nog niet zo lang dat ik naar de kapper moet. Op de vrijdag (behandeldag) na ga ik gewoon en heel graag naar school en doe ik overal aan mee. Als we vrijdags op tijd terug zijn pik ik ook nog de laatste uurtjes mee.

Heel erg leuk was afgelopen zondag, 3 april. We waren met ons allen uitgenodigd in de VIP Skybox van FC Groningen om de wedstrijd FC Groningen tegen VVV Venlo mee te maken. Het duurde even voordat we er waren maar eenmaal in het stadion was het echt super gaaf. Dyon en ik kregen allebei een rugzak met posters, een FC Groningen das  en 2 voetbalshirts. Samen met Papa en Ome Theo hebben we de wedstrijd gezien en weet je? we hebben met 3-2 gewonnen! In de pauze kregen we allebei ook nog een leren voetbal. We mochten op de gang voetballen en aan alles was gedacht. Lekker snoep, drinken, tekenen, plakken en na afloop was er friet met bitterballen, frikadellen en kroketten. Wat een super leuke dag was dit! Pap, wanneer gaan we weer? dit was super cool!

Met dank aan firma Lasaulec die deze dag hun skybox aangeboden heeft aan ‘zieke gezinnen’. Eveneens bedankt stichting Carnaval Tegen Kanker en stichting Racen tegen Kanker. Op deze wijze lukt het heel goed om even voor een dag alle zorgen en gedachten aan het ziek zijn te vergeten.