Van papa

Nou Dàluc, de lente is begonnen en er zijn al veel mooie dagen geweest.  Jij houdt je zo ontzettend goed, je bent oprecht een echte Kanjer. Wat heerlijk toch om te zien hoe jij lekker in je vel zit, actief bent, naar school gaat en lekker met iedereen aan het spelen bent. Dat maakt het voor mij allemaal veel beter te behappen en het is moeilijk te bevatten dat je toch echt heel ziek bent. Ik ben zo ontzettend trots op jou, heerlijk jong, ik hou van jou. Maar ook van Mama en Dyon, ook zij hebben net als wij een vreselijk jaar achter rug. Maar die tijd hebben we gelukkig achter de rug. Hoe vervelend en vreselijk moeilijk het ook was, wij hebben ons er toch maar mooi doorheen geslagen. Dàluc, ik geniet elke dag van je. Of het nu midden in de nacht is of overdag, als je maar blijft roepen, erg boos wordt en mij niet meer lief vindt of lekker druk aan het spelen bent, ik zou het niet willen missen. Die kracht die jij in je hebt is zo onvoorstelbaar groot, jij gaat het redden, ik voel het.

wekelijkse vingerprik