16 april, vrijwilligersdag KWF

Vorig jaar tijdens de SamenLoop voor Hoop in Geldermalsen waren wij uitgenodigd deel te nemen aan de openingsronde waarbij Dàluc, als survivor voorop ging. Dit jaar doen wij actief mee als teamlid en Dàluc wederom als survivor in Leerdam. Samen met nieuwe vrienden hebben we team De Kanjerkraal opgezet en zetten ons in om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Het beloofd wederom een mooi evenement te worden waarbij Dàluc en andere survivors in het zonnetje gezet worden. Nu we ons inzetten voor de KWF Kankerbestrijding waren we uitgenodigd deel te nemen aan de landelijke vrijwilligersdag, dit jaar in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Oma, Carla, Bert (waar is Ernie?) Britt, Iris, Fleur en Roy zijn wij met z’n allen hier naar toe geweest. Het was heerlijk weer en hebben een heerlijke dag gehad, veel gezien, gespeeld en gesnoept. Na afloop nog wezen uit eten bij de Italiaan in het dorp. Maar Dàluc zou Dàluc niet zijn als hij niet iets anders zou willen eten dan wat er op het moment te eten is. Pizza? nee, saucijzenbroodjes! dat weet je toch!!! Goed, de gastheer is zo vriendelijk om zijn oven hiervoor in te zetten en papa gaat even snel bij de AH afbak saucijzenbroodjes halen. Tja, dan duurt het even, er zijn nog andere gasten in het restaurant die ook te eten krijgen en je wilt ze toch echt warm, zo niet heet geserveerd krijgen. Maar nee hoor, het duurt zo langggg. Werkelijk bijna elke minuut zeur je aan papa’s hoofd of het al niet klaar is en dat het te lang duurt. Tja Dàluc, die Dexamethason heeft je weer aardig in z’n greep. De term Dexadraakje is niet voor niets in het leven geroepen. Elke 3 weken steekt het draakje weer zijn kop op. Nu maar zorgen dat we voor de komende dagen genoeg saucijzenbroodjes in huis hebben want ik weet nu al wat jij morgenvroeg wanneer je wakker wordt wilt eten als je weer ‘honger’ hebt.

Het was een lange maar hele leuke dag. Het was erg gezellig met Oma, Bert, Carla en de kids erbij. Eenmaal thuis meteen naar boven naar bed want morgen staat wederom een leuke dag op het programma.

Nog geen tien minuten later…..Pap, ik heb honger!