Even voorstellen: mijn held, Chemo Kasper

In de strijd tegen de foute kankercellen krijgt ik hulp van Chemo Kasper. Klik hieronder op de link om te zien wie Chemo Kasper is en wat hij allemaal doet.

http://vokk.nl/img/diversen/chemokasperverhaal.swf

Lieve groet,

Dàluc

Chemo Kasper is net zoals de Kanjerkralen en Kanjerketting in het leven geroepen door de VOKK.

De Vereniging ‘Ouders, Kinderen en Kanker’ is een belangenvereniging van gezinnen met  een kind met kanker en heeft als missie het steunen en begeleiden van gezinnen met een kind met kanker in alle fasen en het bevorderen van optimale zorg voor kind en gezin.

De kerntaken van de VOKK zijn voorlichting, persoonlijke contacten, belangenbehartiging, individuele dienstverlening en kwaliteitstoetsing. De VOKK wil ‘er zijn’ voor gezinnen met een kind met kanker op een manier die aansluit bij hun behoeften, niet alleen nu maar ook in de toekomst. De diensten en producten van de VOKK zijn gebaseerd op warmte, menselijk heid en werkelijke aandacht.

Helpt de VOKK  en steun ze om het goede werk voort te zetten.

http://vokk.nl/index.cfm?fuseAction=dspCategory&category=4