Dàluc Bastogne

Geheel onverwacht bracht zojuist Adrie van Herk ons een bezoek en wederom met een verrassing.  Hij had gehoord dat Dàluc in zijn Dexaweken graag Bastognekoeken eet en hij kende wel iemand die bij Lu werkt. Een Bigshopper vol met Bastognekoeken en ander lekker spul, wat geweldig. Daar kan Dàluc wel een paar weken mee vooruit. Vrijdag gaan we weer naar Nijmegen voor de MTX en de Vincristine kuren waarbij de Dexamethason hoort. ‘Papa, ik heb honger, ik wil wat iets eten” Ik hoor het hem al zeggen.

Heel hartelijk bedankt.

Vandaag is Dàluc gelukkig weer koortsvrij. Sinds lange tijd had hij gisteren koorts, balen! De rest van de familie met bezoek gingen naar Arnhem en papa en Dàluc bleven thuis. DE koorts bleef aan dus werd er gebeld met Nijmegen en ja hoor… op naar Tiel. Zonder slag of tegenstoot ging hij mee naar de SEH in Tiel. Hier werd bloed geprikt om te onderzoeken of er verhoogde infectiewaardes in zijn bloed aanwezig waren. Het duurde 4 uur maar we mochten gelukkig weer naar huis. We hadden verwacht te moeten blijven dus dat viel gelukkig mee. Het gaat al zo lang goed en dat willen wij graag zo houden.